Om oss

Om Vårdportal.se
Vårdportal.se är en samlingsplats för kurser, seminarium, inspiration, nyheter & notiser, produkter och tjänster och vänder sig till dig som jobbar inom vård, hälsa och omsorg.

Information som visas på webbplatsen hämtas från olika källor och du länkas vidare till utbudskällan. Vårdportal.se ansvarar inte för fel och brister i källornas innehåll. Vårdportal.se finansieras av annonsintäkter och ägs av SF:s Vårdportal AB.

Om oss
Webbplatsen lanserade december 2017 och startades av Anna och Johanna utifrån behov att på ett enkelt och snabbt sätt hitta information och utvecklas i arbetet. Anna har mångårig erfarenhet som controller och projektledare inom både kommun och landsting. Hon älskar Excel och att bära sten i sin trädgård – uthållig är ordet! Johanna är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom ledarskap och organisationsutveckling och har jobbat som chef, utbildningsledare, processledare och personalstrateg. Hon är idéspruta och tränar att gå på lina – modig är ordet!

Vår drivkraft att sprida och dela kunskap och ta vara på det som redan finns landade slutligen i Vårdportal.se.

Tipsa oss
Om du saknar något på webbplatsen eller hittar någon som är felaktigt kontakta oss på info@vardportal.se. Vi är så tacksamma för alla tips vi kan få för att webbplatsen ska vara uppdaterad.