Vårdportal.se Om oss

 

Nyhetsbrev
Genom att prenumera på nyhetsbrev får du en - två gånger i månaden information om aktuella händelser, tips på webbutbildningar och seminarium med mera i din e-post.

Villkor nyhetsbrev
De uppgifter du lämnar till Vårdportal.se när du prenumererar på vårt nyhetsbrev, namn och e-post, används enbart för att vi ska kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Vårdportal.se kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part. Uppgifterna sparas så länge du väljer att prenumerera på nyhetsbrevet. Gallring av avslutade prenumerationer och inaktiva e-postadresser sker kontinuerligt.

Genom att du anger ditt namn och din e-postadress godkänner du ovanstående villkor och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs ovan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration på genom avregistreringslänken som finns tydligt markerad i nyhetsbrevet.

Personuppgiftsansvarig
Vårdportal.se är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204), som är den svenska implementeringen av EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).

Signa upp för vårt nyhetsbrev