Tips: Narkoswebben

På narkoswebben kan barn och vuxna kan lära sig mer om hur det är att vara på sjukhus och om vad som händer före, under och efter narkos och operation. Här kan man gå på sjukhusäventyr tillsammans med sjukhusets clowner, träffa miniorspionen Hilding Vilding, pyssla och måla, titta på film, spela spel, läsa bloggar och träffa barn i olika åldrar som har legat på sjukhus.

Här finns information om olika former av narkos, bedövning, smärtlindring och svar på vanligt förekommande frågor ställda av barn och vuxna. Här finns också förslag på hur man som närstående kan förbereda både sig själv och barn i olika åldrar inför sjukhusbesöket. Ett bra sätt att förbereda sig är att läsa böcker, därför finns här även litteraturtips för både barn och vuxna.

 

Läs mer – länk till webben.